Tjänster

"marketing is the creative use of truth"

Hemsidan är basen i er marknadsföring. Lyckad marknadsföring beskriver inte bara produkterna eller tjänsterna. Genom kreativt skapande och en tydlighet i budskap och känsla talar marknadsföringen undermedvetet till målgruppens behov.

Beroende på vilka behov er verksamhet behöver hjälp med kommer vi gemensamt fram till det bästa upplägget för er. 

Har ni idéer och mål utanför tjänsterna nedan? Kontakta mig så kan vi prata vidare om era behov och hur projektet skulle se ut.

Hemsida

Idag är det ett måste för ett varumärke att ha en hemsida, det förväntar sig din målgrupp. Hemsidan är basen i er marknadsföring och bygger förtroende, ger konverteringar till försäljning, skapar en konkurrenskraft i din bransch och mycket mer. Se din hemsida som ditt företags toppsäljare!

Vid befintlig hemsida hjälper jag er med kontinuerlig administration, uppdaterar löpande med information och innehåll för att hålla er hemsida levande. 

Vid framtagning av ny hemsida projektleder jag arbetet att ta fram en design och innehållsplattform anpassad efter era önskemål. Beroende på omfattning gör jag detta själv eller tillsammans med webbyrå.

Sociala medier

Syns du inte (på sociala medier), finns du inte. Idag är sociala medier ett av de mest effektiva verktygen för att nå ut till din målgrupp och bygga varumärke. Här kan vi se på olika upplägg beroende på ert behov. 

Tillsammans utvecklar vi en strategi med fokus på bland annat marknadsföring och storytelling till er målgrupp. Jag har det övergripande ansvaret för era sociala kanaler vad gäller planering, skapande av material, publicering, och annonsering. Jag hanterar även de kommentarer och meddelanden som kommer in, 

Att skapa snyggt material kan vara svårt och tidskrävande. Jag presenterar er för Canva, ett enkelt verktyg för att skapa bilder och presentationer till er hemsida och sociala medier. Här skapar jag en färdig mall, efter er grafiska profil, som du kan återanvända för att själv skapa eget material.

Som du förstår är möjligheterna oändliga. Funderar du över vilken typ av hjälp ni behöver gällande sociala medier, hör bara av dig! Jag lyssnar gärna på era behov!

Content & Copy

Content marketing (innehållsmarknadsföring) är ett av dagens mest moderna och populära marknadsföringsstrategier. Meningen med content marketing är att ge målgruppen den information de söker. Genom framgångsrikt innehåll, där du väver in dina produkter eller tjänster, känns inte innehållet som marknadsföring utan väcker istället nyfikenhet och intresse för målgruppen. Att utforma övertygande marknadsföringsbudskap är en konst. Det är en långsiktig strategi som kräver planering, kreativitet och en gnutta tålamod. 

Jag hjälper dig att planera och skapa innehåll i form av bild, rörligt material och text som passar för era olika digitala kanaler såsom hemsidan, sociala medier, nyhetsbrev, bloggar m.m. Låt mig även hjälpa er med innehåll till era fysiska kanaler; printannonser, broschyrer eller andra trycksaker. 

Övrig annonsering

Oavsett var ni vill synas hjälper jag er att ta fram annonser och material beroende på kanal; tryckt reklam, digitala annonser, e-post marknadsföring m.m. 

sök/dag i sverige
0

96% av svenskarna använder internet varje dag. 75% av alla klick som görs via en sökning är på de tre första resultaten som dyker upp. Vikten av att rankas högt på Google är därför av väsentlig betydelse för att kunna driva trafik till sin hemsida. 

SEO (sökordsoptimering) och SEM (sökmotormarknadsföring) ger ert företag både organisk och betald spridning. Jag hjälper er att öka er närvaro online  på Google både genom betalda annonser men även genom ”gratis” trafik från organisk synlighet. 

fysisk kommunikation

Ju fler som ser ditt varumärke, desto mer kommer målgruppen lita på dig. Genom att synas både digitalt och fysiskt bygger du de rätta förutsättningarna för konvertering från 0 till 1; från noll till köp. Med fysisk kommunikation når du lättare fram då vi människor helt enkelt gärna tar till oss budskap som vi själva tagit till oss. Utefter era behov hjälper jag er, från idé till produktion och underhåll.

Exempel på fysisk kommunikation jag hjälper er med: visitkort, broschyrer, folders, rollups, skyltar och annat försäljningsmaterial hjälper jag er att ta fram det, 

övriga tjänster

Listan av saker som jag kan hjälpa er med kan göras lång. Finns inte dina behov här eller är det något du funderar över, hör av dig så tittar vi närmare på just dina behov!

Psst! Jobbar du i ett organiserat kaos? Jag har en förkärlek för organisering. Att få kategorisera, sortera och organisera är en passion i att bringa klarhet och enkelhet i kaoset som kan uppstå. 

let's Get in Touch!